Vetomies-lahjakortti

Haluaisitko antaa lahjaksi elämyksen, mutta et ole varma mistä lahjan saaja tykkää? Ei hätää, sillä endurosta tykkää kaikki! Tai ainakin he kaikki, jotka ovat olleet mukana Vetomiehen enduroelämyksessä.

Muokkaamme päivästä juuri sellaisen kuin haluat.

Enduro on monessa mielessä todella kiehtova laji. Viemme lahjakortin saajan paikkoihin ja tilanteisiin, jossa hän ei varmasti ole ollut aikaisemmin. Päivä tulee olemaan täynnä unohtumattomia kokemuksia!

Henkilökohtaisessa ajo-opetuksessa käymme läpi niitä asioita mitä halutaan. Aina pyörän tekniikan tuntemuksesta yksittäiseen ajotekniseen suoritukseen. Päivän aikana voidaan opetella vaikka motocross-hyppyrien ABC.

Lahjakortin saajan elämyspäivään kuuluu:
Pyörä
Ajovarusteet
Välipala
Ajo-opetus
"Minäkin olen Vetomies" T-paita


Osta lahjakortti soittamalla Jarolle 050 350 9344 tai
lähettämällä sähköposti "Yksi lahjakortti, kiitos!" osoitteeseen:

Sähköpostiin muistat laittaa toimitus- ja laskutusosoitteet. Lähetämme lahjakortin ja t-paidan postitse heti seuraavana päivänä.


Kortin sisäsivulta löytyy teksti:

Onneksi olkoon, tämä lahjakortti oikeuttaa Sinut osallistumaan Vetomiehen endurosafarille.

Järjestämme Sinulle unohtumattoman elämyksen kurapyörien ihmeelliseen maailmaan. Sinun ei tarvitse kuin saapua paikalle sovittuna aikana ja me hoidamme loput. Mukaan tarvitset reipasta mieltä ja ripauksen rohkeutta. Enduro ei ole vaarallista, mutta taatusti kovaa ja kivaa!

Tervetuloa,
Vetomies