Prinsessat ja monttukoneet

Koska maastossa moottoripyörillä ajaminen on jostain syystä profiloitunut miesvaltaiseksi harrastukseksi, Vetomies haluaa tehdä lajia tutuksi myös naisille. Lajin suosio naisten keskuudessa on lisääntynyt huimasti viime vuosien aikana ja tällä hetkellä Suomessa kisoja kiertää kourallisen verran naiskuljettajia. Todella hieno saavutus oli vuonna 2011, kun Suomen naiset voittivat joukkue maailmanmestaruus hopeaa. Enduro onkin mielestämme niin hienoa hommaa, että olisi pelkästään ilo saada lajin pariin lisää kauniimman osapuolen edustajia. Kuntoilumuotona enduro on monipuolista, se ravitsee sekä kehoa että mieltä ja sopii todellakin kaikille, ikään ja sukupuoleen katsomatta!

Naisten enduroelämyspaketit on suunniteltu niin, että kukin osallistuja voi edetä omassa tahdissa. Jokainen kuljettaja saa henkilökohtaisen opastuksen alkaen liikkelle lähtemisestä aina yksittäisiin teknisiin ajosuorituksiin.

Enduroelämys naisille -toimintaa järjestetään kaksi kertaa kuussa. Koska kaikki saavat henkilökohtaista opetusta voi mukaan lähteä koska tahansa vaan riippumatta ajokokemuksesta.

Erikoisuutena Vetomies järjestää halukkaille kokonaisvaltaisen kurssin, jonka sisältö on hieman laajempi. Tämä kurssi huipentuu oikealla enduro kilpailulla, jonne Vetomies järjestää ilmoittautumisen ja on mukana koko kisan ajan huolehtien kaikesta tarpeellisesta. Kiinnostuitko?